Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] Ravians.pl

.Piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakaś weryfikacja ? Czekać na coś co niepowstanie to trochę strata czasu.

Musze poczekać az technik skonczy prace nad serwerem do konca by zyskac do niego dostep bo aktualnie jest off. Dodam w przeciagu godziny max dwoch.

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Kopia serwera Ethana.Eu. Ravians startuje na kradzionych plikach ethany z kwietnia. Te pliki są pobugowane ( miesiąc przed startem Ethany ). Powodzenia chłopaki. Zajmę się tym ;)

sygna1.gif

Opublikowano

coś ubogo ziomek nie zachęciłeś mnie przykro mi nie zagram na waszym serwerze przykro mi i powodzenia piąteczka

Czytales chociaz prezentacje? Napisalem, ze prezentacja jest w fazie beta do jutra bedzie wszystko smigac.

Kopia serwera Ethana.Eu. Ravians startuje na kradzionych plikach ethany z kwietnia. Te pliki są pobugowane ( miesiąc przed startem Ethany ). Powodzenia chłopaki. Zajmę się tym ;)

5361fc_137508771681.jpg

No patrz kurna, tak sie składa, ze wszystko jest odbugowane, wiec nici z twoich misternych planów misiaczku. :*

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Nici z Twojego serwera ;)

Plinuj lepiej swojego, jeżeli masz coś w główce i nie jesteś samobójca, to nawet nie bedziesz mysleć o próbie rozwalenia Raviansa... oj uwierz :-) Poza tym masz jakies problemy to zapraszam na pw, i wiesz... nie moja wina ze wasze pliki lataja po necie jak ogłoszenia męskich prostytutek :P

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Plinuj lepiej swojego, jeżeli masz coś w główce i nie jesteś samobójca, to nawet nie bedziesz mysleć o próbie rozwalenia Raviansa... oj uwierz :-) Poza tym masz jakies problemy to zapraszam na pw, i wiesz... nie moja wina ze wasze pliki lataja po necie jak ogłoszenia męskich prostytutek :P

hahaha ale go pojechał

euio.png

czaje

Opublikowano

Jeśli kradziona grafika nie zostanie usunięta - ban na 3 dni. Jesli autorze chcesz wyjaśniać, że nie jest ona kradziona - zapraszam na PW.

ex

Opublikowano

Jeśli kradziona grafika nie zostanie usunięta - ban na 3 dni. Jesli autorze chcesz wyjaśniać, że nie jest ona kradziona - zapraszam na PW.

Jaka kradziona grafika? Jakos nie sądze, by była kradziona, ktoś Ci kity nawciskał ;3 Jedynie co uzylem to zdjec, które pozniej obrobiłem bo po co 2x to samo robic :) Poza tym jeszcze jutro pojawi sie nowa prezentacja...

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Po co dajesz zapowiedź jak nic praktycznie w niej nie ma? Poczekaj trochę i później daj zapowiedź ;x

Dlaczego nie chcecie pokazać sys. ulepszeń? Pewnie zbroje i bronie jakoś się nie różnią od tych które są na innych serverach więc... Poza tym wam może się podobają, a innym nie więc może to ujawnijcie :) Servery stawiane są dla ludzi ( tak, tak.. dla isu też ), a jak ma być coś dla nas skoro nie wiadomo czy się spodoba :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Po co dajesz zapowiedź jak nic praktycznie w niej nie ma? Poczekaj trochę i później daj zapowiedź ;x

Dlaczego nie chcecie pokazać sys. ulepszeń? Pewnie zbroje i bronie jakoś się nie różnią od tych które są na innych serverach więc... Poza tym wam może się podobają, a innym nie więc może to ujawnijcie :) Servery stawiane są dla ludzi ( tak, tak.. dla isu też ), a jak ma być coś dla nas skoro nie wiadomo czy się spodoba :)

Dobra, skoro chcesz to jak zrobie oficjalna prezentacje juz to bedzie caly system ulepszen.

Dodaj scan clienta z własnego antywirusa.

Czas do 19.

To mi go kup.

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

zamulający serwer . żadnych nowości ... nie spodobał mi sie . nic o nim nie wiem : co na 1 lvl jakie ulepszacze system ulepszania zbroi jakie sa miecze sorki nudne /./...

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Coś a la Eth*na/Dia**nd :D

Bardzo podobni handlarze, mapy itp.

Możliwe, że serwer będzie się cieszyć populacją - oby, bo brakuje dobrych easy/medium.

Po oficjalnym starcie zawitam, będę ciekaw ilości graczy i oficjalnej prezentacji serwera.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

zamulający serwer . żadnych nowości ... nie spodobał mi sie . nic o nim nie wiem : co na 1 lvl jakie ulepszacze system ulepszania zbroi jakie sa miecze sorki nudne /./...

Suuuper, czytac sie naucz xD

ps za co moja storna ravians - to jest server gta samp prosze do kosza nie ma takiego servrra prosze close !! do kosza !!

Wypierdalaj, o chuj Ci dziecko drogie chodzi powiedz mi bo nie ogarniam zbytnio.

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Suuuper, czytac sie naucz xD

Wypierdalaj, o chuj Ci dziecko drogie chodzi powiedz mi bo nie ogarniam zbytnio.

Fajne podejście do ludzi :) Jak idziesz do sklepu, fryzjera, mechanika itd.. Też na wstępie mówią do Ciebie : "Wypierdalaj, o chuj Ci dziecko drogie chodzi"?

Kiedy nowa prezentacja? :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Fajne podejście do ludzi :) Jak idziesz do sklepu, fryzjera, mechanika itd.. Też na wstępie mówią do Ciebie : "Wypierdalaj, o chuj Ci dziecko drogie chodzi"?

Kiedy nowa prezentacja? :)

nie moja wina ze ludzie mnie wkurwiaja.

Wlasnie nowa prezentacje tworze, robie ssy itp... jutro powinna sie ukazac :>

1381075140-U1023416.png

Opublikowano

Lichy serwer. Zrobiony przez cyganów. Nie czekam na prezke. xD

@edit

A teraz na serio :)

Fajny serwer. Czekam na prezentacje. Fajnie się wszystko zapowiada :)

Opublikowano

Lepiej żebyś pokazać chociaż polowe systemu ulepszeń :)

Bo jak wbije i zobacze że ktoś lata w jakiejś badziewskiej zbroi/broni - to chuj GAME OVER :D

Tu będą wbudowane bony podobne do tych z Ethany ? czyli w tej tarczy Druida czy chuj wie kogo tam 10 potwory itp ?

BO JAK TAK TO CHUJOWO :(

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...